Ceridwen

Indegin ja Gabrielin tytär, vaihdokas

Description:

Vietettyään suuren osan elämäänsä keijuhovissa Ceridwen ei ole oppinut ihmisten tavoille kovin hyvin. Äitinsä keskittyessä paikkaamaan elämänsä vääryyksiä päästäkseen Taivaaseen miehensä luokse, Ceridwen on oppinut suurimman osan ihmisten asioista Elunedilta. Ceridwen on häiritsevää seuraa eikä ole aivan tästä maailmasta. Tyttöä jopa hieman vältellään, onhan tällä eriparisilmät, jotka ovat noidan merkki.

Laudinen ansiosta Ceridweniltä ei puutu kauniita ja muodinmukaisia vaatteita. Laudine muistuttaa Ceridweniä hieman keijuista, joten hänen kanssaan on hyvä olla.

Sir Trystiä Ceridwen hieman säälii kuultuaan tämän kamalista kokemuksista. Tämä oli myös hieman raasu kaksikon yhteisissä seikkailuissa, joten Ceridwen haluaa suojella kovia kokenutta miekkamiestä. Tietää, että sir Tryst kunnioittaa häntä ja tämä onkin ainoa, joka on koskaan puhunut Ceridwenistä kunnioittavaan sävyyn. Heitä yhdistää myös ulkomuodon outous, mutta siinä missä Ceridwen on häiritsevä, sir Tryst on pelottava. Ceridwen ei toki miestä pelkää, koska on keijuhovissa nähnyt hurjempiakin juttuja.

Bio:

Ceridwen saatettiin alulle keijujen maailmassa, kultaisten kukkien niityllä. Äitinä silloinen paha nunna, nykyinen pelagiolainen nunna sisar Indeg, isänä nykyään edesmennyt roomalaiskatolinen sir Gabriel.

Keijut ottivat Ceridwenin vaihdokkaaksi tämän ollessa pieni. Hän vietti keijujen kanssa muutaman vuoden, mutta Indegin ja Gabrielin maailmaan nähden hän oli kasvanut 15 vuotta.

Äitinsä keskittyessä uskonasiohin, Eluned on Ceridwenin virallinen huoltaja. Sisar Indeg on kaikkien lasten opettajatar, mutta omalle lapselleen Indeg on opettanut lääkintää ja mahdin käyttöä.

Ceridwen on viettänyt enemmän aikaa keijujen kuin ihmisten kanssa ja kaipaa toisinaan huolettomampaa elämäänsä keijuhovissa. Varsinkin jatkuvat naimakauppaehdotukset saavat Ceridwenin harkitsemaan karkaamista, mutta toisaalta hänet vaihdettiin takaisin reilusti eikä hänen ihmisperheensä ole kohdellut häntä mitenkään huonosti.

Ceridwen

Ruusu ja Miekka 2: Anarkian Aika Papatti johanna_verhio